Pogoji poslovanja

S spletno trgovino toplogo.si (v nadaljevanju » toplogo.si « ali »spletna trgovina«) upravlja podjetje Urša Vidic s.p. Peruzzijeva ulica 84B, 1000 Ljubljana, DČ: SI17463076, MŠ: 6792634000 (v nadaljevanju »ponudnik«). Ponudnik zagotavlja, da bodo podatki v popolnosti zaščiteni in uporabljeni v skladu spogoji, s katerimi se (potencialni) kupec strinja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje toplogo.si  pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta ),
 3. bistvene značilnosti storitev (vključno s poprodajnimi storitvami),
 4. dostopnost storitev (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. način plačila in dostave
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe
 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PONUDBA STORITVE

Lahko vam izdelamo unikaten logotip po vaših željah ali izvedno in domišlijo preprosto prepustite nam. Ponujamo vam tudi izdelavo celostne grafične podobe (CGP) oz. se prilagodimo vašim željam in potrebam.

V izdelavo osnovne celostne grafične podobe spadajo :
Logotip, izdelava poslovne vizitke, dopisnega lista, račun, pisemska ovojnica in žig.
 
V izdelavo popolne celostne grafične podobe pa: Logotip, izdelava poslovne vizitke, dopisnega lista, račun, pisemska ovojnica in žig, poslovne mape, podoba embalaže, brošure, e-mail podpis, pogodbe, promocijski material, nalepke na avtomobilih, Oglasi na letakih, tiskovinah, spletna stran ter spletni oglasi…

NAČINI PLAČILA

 1. Po predračunu:  Ko ddate naročilo vam pošljemo predračun in ko je plačan gredo osnutki v izdelavo. Lahko pa nam pišete na info@toplogo.si dopišete vaše želje in glede na vaše povpraševanje vam pošljemo predračun.
 2. Plačilo lahko izvedete preko PAYPAL-a: v tem primeru potrebujete kartico s katero je možno plačevanje preko spleta, poleg tega pa morate biti tudi prijavljeni kot PayPal uporabnik. Znesek naročila lahko tako poravnate preko sistema Paypal, ki deluje na enakem principu kot plačevanje s kreditnimi karticami, le da je s PayPalom omogočeno 24-urno plačevanje, poleg tega pa pri izvedbi plačila sistem o vaši kreditni kartici pri nas ne podaja informacij. Prednost- denar je isto sekundo kot opravite plačilo na našem računu.

NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med spletno trgovino in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko spletna trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogojifiksirani in veljajo tako za spletno trgovino kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa ob potrditvi nakupa avtomatsko tudi prejme potrditev naročila na vpisan elektronski naslov. Račun prejmete v elektronski obliki na vaš email naslov.

DOBAVNI ROK

V roku 48 ur od prejema vseh potrebnih podatkov s strani naročnika – kupca, ki jih potrebujemo za izdelavo logotipa. Logotip ali celostna grafična podoba gre v izdelavo po prejemu plačila.

1 do 5 delovnih dni pa potrebujemo za izdelavo celostne grafične podobe. (vikendi se ne štejejo za delovni dan)

ODDAJA NAROČILA

Želeno storitev izberete oz. plačate s klikom na gumb ” ODDAJ NAROČILO “.

NAROČAM IN Z ODDAJO NAROČILA SE STRINJAM S PLAČILOM “. S tem se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine toplogo.si in obveznostjo plačila za oddano naročilo.

V primeru, da oddate le povpraševanje niste zavezani k plačilu dokler naročila ne potrdite oz. ne potrdite ponudbe oz. predračuna.

CENE

Cene vsebujejo DDV. Urša Vidic s.p. je davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu: naročilo sprejeto). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

Ker si želimo, da ste z našim delom zadovoljni vam nudimo POPOLNO VRAČILO DENARJA  v primeru, da vam naši osnutki ne bi bili všeč.

Kako odstopite od pogodbe? Napišete nam email sporočilo: odstopam od pogodbe, zapišete številko računa ter se podpišete. Celoten znesek naročila vam bomo vrnili na vaš osebni račun. Rok vračila: 1 do 4 dni.

Ko je izdelek (logotip ali celostna grafična podoba) dokončan pa vračilo denarja žal ni več mogoče. V tem primeru vam vračilo denarja ne pripada. Logotipi in celostne grafične podobe so unikatni. Preden dokončamo vaše naročilo vam pošljemo večkrat osnutke v predogled in nato poveste kateri so vam všeč in če slučajno kaj spremenimo. Šele ko ste 100% zadovoljni z izdelkom, vam pošljemo dokončane izdelke na vaš e-mail naslov. 100% se bomo potrudili, da bomo ustregli vašim željam in potrebam.

PRAVNO OBVESTILO

Vsebine in fotografije, objavljene na spletni strani www.toplogo.si so avtorska last podjetja Urša Vidic s.p in se ne smejo uporabljati v nobene namene. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se lahko kupec v primeru težav poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se lahko odda prek e-poštnega naslova: info@toplogo.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Urša Vidic s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi tukaj: klik

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke uporabnikov trgovine www.toplogo.si  hranimo in z njimi ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse osebne podatke hranimo v tajnosti in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega predhodnega pisnega privoljenja. S sklenitvijo pogodbe o nakupu soglašate, da vaše podatke hranimo in uporabljamo za namene arhiva, statistike ter neposrednega trženja. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za pošiljanje novic o ponudbi in drugih oglasnih sporočil. O tem nas obvestite na info@toplogo.si

Pri urejanju spletne strani skušamo zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na tej spletnih strani.

Pridržujemo si pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremenimo. Vsebine, objavljene na tej spletni strani, nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Prav tako ne odgovarjamo uporabnikom za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav, oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega našega soglasja.

PRAVICA O SPREMEMBI

Urša Vidic s.p. si pridržuje pravico o spremembi pogojev poslovanja brez predhodnega opozorila.